nydalsveien_33-046_red-low
nydalsveien-1
nydalsveien-2
nydalsveien-3
nydalsveien-4
nydalsveien-5
nydalsveien-7
nydalsveien-009
1L-20-80
2L-100
1L-100
2L-20-80
Slide background
Slide background

Midt i Nydalen, over T-banestasjonen, finner du Torgbygget. Torgbygget blir totalrenovert med nye fasader og nytt interiør som vil utrykke seg langt mer åpent og inviterende enn tidligere.

Det er her du skal være hvis du er opptatt å ha kort vei til alt. Se byggets egen hjemmeside: www.torgbygget.no

Vi har følgende ledige kontorlokaler i bygget:

– Ca 1460 kvm i 3.etg.
– Ca 1420 kvm i 4.etg.

Etasjene kan deles opp i mindre enheter, se www.torgbygget.no for eksempler på dette. Nye og moderne lokaler basert på en sentral kjerne med møterom og støttefunksjoner. Lokalene kan ellers skreddersys din virksomhets behov. Etasjeplan på ca 1400 kvm brutto gir mulighet for inntil 100 kontorplasser per etasje.

I bygget finner du et stort utvalg service- og handelsvirksomheter samt gode spisesteder/kafeer for rask eller langsom mat og drikke. Noen av servicetilbudet du vil finne i Torgbygget er: Godt Brød, Joe & the Juice, Vinmonopolet, Apotek1, Coop Mega, XEast (asiatisk crossover restaurant), Auster Frisør, Baker Hansen, Narvesen, What’Soup, Sunt salateri, Nydalen Blomster og Interiør, Cosmetique og Dentalia tannlege. Bygget får en stor terrasse med uteservering. Denne er vendt ut mot Akerselva og har strålende solforhold.

Fra Oslo S til kontoret på 11 minutter

Det mest sentralt plasserte kontorbygget i Nydalen. Med direkte tilgang til T-banen, og med Akerselva som nærmeste nabo. I tillegg har du kort vei til marka og spisesteder. Tilsammen gir dette en unik mulighet til å kombinere arbeidsdagens krav til effektiv produksjon med muligheter for rekreasjon før og etter arbeidstid.

Janne Herstad kontaktperson Nydalsveien 33
Kontaktperson

Janne Herstad
Tlf. 481 07 278
jhe@avantor.no

Adresse

Nydalsveien 33, 0404 Oslo

Areal

1420 – 2880 kvm

Type lokale

Kontor og/el butikk

Kart

Vis større kart i eget vindu