703x450_0017s_0004_Gjerdrumsvei10a-a

Bilde av fasaden

703x450_0017s_0003_Gjerdrumsvei10a-b

Bilde av Akerselva

703x450_0017s_0000_Gjerdrumsvei10a-e

Bilde av fasaden

NYE_10-9_0049_Layer 8
NYE_10-9_0048_Layer 9
NYE_10-9_0047_Layer 10
Gjerdrumsvei_10A
NYE_10-9_0042_Layer 15
NYE_10-9_0041_Layer 16
Planskisse_Gjerdrumsvei10A_2

Planløsning - 2. etasje

Gjerdrums vei 10A er et av de eldste byggene i Nydalen. Det er et sjarmerende teglsteinshus som tidligere var i bruk som spinneri, men som nå er forvandlet til topp moderne kontorlokaler.

LOKALENE:
Man har klart å kombinere to vidt forskjellige arkitekturepoker hvor et minimalistisk og stilrent interiør omgis av vegger med 160 års historie. Bygget gjennomgikk en totalrenovering i 2008 og har svært arealeffektive løsninger. Lokalene fremstår som lyse, lekre og luftige, men har likevel beholdt det unike særpreget som gjør bygget så spesielt.

Vi har følgende ledig lokale i bygget:
Ca 1.065 kvm BTA i 2. etg (Last ned planløsning her)

Totalt er bygget på totalt ca 4.000 kvm BTA over 4 etasjer, i tillegg til en underetasje. Etasjeflatene egner seg godt til både cellekontor og åpent landskap.  Leietaker kan være med på å skreddersy lokalene etter sine egne behov. Med en åpen løsning beregnes det ca 60 arbeidsplasser i 2.etg.

I byggets underetasje er det et garderobe- og dusjanlegg. Kantinen ligger i et eget lite bygg ved siden av hovedbygningen med topp-moderne utstyr og hyggelige omgivelser.

Øvrige leietakere i bygget er Feelgood Scene Film og TV AS og Sony Music Entertainment Norway AS.

PARKERING:
Parkeringsplasser rett utenfor bygget, samt i nærliggende p-hus.

STANDARD/TEKNISKE OPPLYSNINGER:
Avantor imøtekommer ønsker om å påvirke utforming og standard, og tilpasser lokalene eter ethvert behov. Prisnivå vil avhenge av standard og innredningsnivå.

INFORMASJON OM NYDALEN:
Nydalen er et levende, fremtidsrettet og spennende bydelssentrum, som samtidig har ett ben i naturen. Kombinasjonen av landlige og urbane kvaliteter er noe av det som gjør området unikt for alle de 30.000 menneskene som jobber, bor og studerer her. I Nydalen er det kort vei til alt. Du har flotte turstier rett utenfor døren, bademuligheter i Akerselva, de servicetilbudene du trenger, og kun 11 minutter til sentrum med en t-bane som går «hele tiden». Les mer på nydalen.no

Servicetilbud
Gullhaug Torg med Torgbygget, Radisson Blu hotell og Handelshøyskolen BI danner sentrum i Nydalen. Her finner du alt du måtte trenge av servicetilbud som cafèer, restauranter, treningssentre, matforretning, apotek, medisinsk senter, kiosk, frisør, konferansefasiliteter osv. Nydalens servicetilbud utvides stadig. Akkurat nå er Torgbygget under oppgradering, og vil høsten 2016 fremstå som helt nytt med mange nye og spennende servicetilbud. Oslos største kjøpesenter ligger i 5 minutters gangavstand fra Nydalen.

Bedrifter
Bedrifter som har funnet veien til Nydalen er blant annet; Statnett, Telia, Handelshøyskolen BI, Egmont, Nordisk Film, TVNorge, SatsElixia, Get, Riksteatret og Rikskonsertene, De Norske Bokklubbene, Opera Software, Unit4, PST, Justis- og Beredskapsdepartementet, Konica Minolta, Basefarm og mange flere.

Kommunikasjon
Nydalen er et spennende alternativ for både små og store bedrifter som ønsker egne, skreddersydde lokaler i nærhet til både Oslo sentrum og sentrale kommunikasjonsårer. Tilgjengeligheten med T-banestasjon, taxiholdeplass, buss- og togforbindelse samt Ring 3 rett ved, gjør Nydalen meget attraktiv!

T-bane
– 16 avganger hver time fra Nydalen T-banestasjon
– 9 min til Majorstuen
– 11 min til Nationaltheatret med overgang til Flytoget
– 11 min til Oslo S

Buss
Nydalen har gode bussforbindelser i alle retninger. Flybussen stopper i Nydalen og går direkte til Oslo lufthavn Gardermoen.

Tog
Nydalen er en stasjon på Gjøvikbanen, og har 17 daglige togavganger fra Nydalen i begge retninger.

Bil
Nydalen ligger like innenfor Ring 3 med forbindelse til E6 og E18. Det finnes 7000 parkeringsplasser inne og ute.

Janne Herstad - kontaktperson Gjerdrums vei 10A
Kontaktperson

Janne Herstad
Tlf. 481 07 278
jhe@avantor.no

Adresse

Gjerdrums vei 10A, 0484 Oslo

Areal

1.065 kvm

Type lokale

Kontor

Kart

Vis større kart i eget vindu