Nydalsvn_12b fasade
Nydalsvn_12_021
Nydalsvn_12_008
Nydalsvn_12_004
Nydalsvn_12_010
planskisse-3-etg-ny12b-utsnitt

I kanskje Nydalens mest spektakulære bygg, Nydalsveien 12B, har vi nå fått et flott kontorlokale for utleie. Bygget er kun 3 år gammelt og Mediehuset Egmont er i dag en av hovedleietakerne. Kontorlokalene er meget sentralt plassert nær T-bane og servicetilbud, og Akerselva som er en av de viktigste ferdsels- og rekreasjonsområder i Oslo, går bare noen få meter øst for bygningen. Det tar kun 3 minutter å gå til Nydalen T-banestasjon som tar deg til Oslo sentrum på 11 minutter.

Vi har følgende ledige lokaler i eiendommen:
– 923 kvm BTA kontor i 2.etg.

Lokalene
– Lokalene vil kunne utformes i tråd med kundens egne ønsker.
– Lyse, trivelige lokaler.
– Lokalene er meget arealeffektive.
– Dette er et nybygg som er bygget etter TEK 10.
– Vi vil tegne ut en løsning tilpasset behovene i din bedrift.
– Heis rett opp i lokalet.
– Garderobe- og dusjfasiliteter i underetasje.

Parkering
Mulighet for leie av parkeringsplasser i parkeringskjeller eller på terreng. Sykkelparkering i kjeller.


NYDALEN
Hold deg oppdatert på www.nydalen.no

Nydalen er et levende, fremtidsrettet og spennende bydelssentrum, som samtidig har ett ben i naturen. Kombinasjonen av landlige og urbane kvaliteter er noe av det som gjør området unikt for alle de 30.000 menneskene som jobber, bor og studerer her. I Nydalen er det kort vei til alt. Du har flotte turstier rett utenfor døren, bademuligheter i Akerselva, de servicetilbudene du trenger, og kun 11 minutter til sentrum med en t-bane som går «hele tiden».

Servicetilbud
Gullhaug Torg med Torgbygget, Radisson Blu hotell og Handelshøyskolen BI danner sentrum i Nydalen. Her finner du alt du måtte trenge av servicetilbud som cafèer, restauranter, treningssentre, matforretning, apotek, medisinsk senter, kiosk, frisør, konferansefasiliteter osv. Nydalens servicetilbud utvides stadig. Akkurat nå er Torgbygget under oppgradering, og vil høsten 2016 fremstå som helt nytt med mange nye og spennende servicetilbud. Oslos største kjøpesenter ligger i 5 minutters gangavstand fra Nydalen.

Bedrifter
Bedrifter som har funnet veien til Nydalen er blant annet; Statnett, Telia, Handelshøyskolen BI, Egmont, Nordisk Film, TVNorge, SatsElixia, Get, Riksteatret og Rikskonsertene, De Norske Bokklubbene, Opera Software, Unit4, PST, Justis- og Beredskapsdepartementet, Konica Minolta, Basefarm og mange flere.

Kommunikasjon
Nydalen er et spennende alternativ for både små og store bedrifter som ønsker egne, skreddersydde lokaler i nærhet til både Oslo sentrum og sentrale kommunikasjonsårer. Tilgjengeligheten med T-banestasjon, taxiholdeplass, buss- og togforbindelse samt Ring 3 rett ved, gjør Nydalen meget attraktiv!

T-bane
– 16 avganger hver time fra Nydalen T-banestasjon
– 9 min til Majorstuen
– 11 min til Nationaltheatret med overgang til Flytoget
– 11 min til Oslo S

Buss
Nydalen har gode bussforbindelser i alle retninger. Flybussen stopper i Nydalen og går direkte til Oslo lufthavn Gardermoen.

Tog
Nydalen er en stasjon på Gjøvikbanen, og har 17 daglige togavganger fra Nydalen i begge retninger.

Bil
Nydalen ligger like innenfor Ring 3 med forbindelse til E6 og E18. Det finnes 7000 parkeringsplasser inne og ute.

Kontaktperson

Janne Herstad
Tlf. 481 07 278
jhe@avantor.no

Adresse

Nydalsveien 12 B, 0484 Oslo

Areal

923 kvm

Type lokale

Kontor

Kart

Vis større kart i eget vindu