Nydalsvn_12b fasade
Nydalsvn_12_021
Nydalsvn_12_008
Nydalsvn_12_004
Nydalsvn_12_010
planskisse-3-etg-ny12b-utsnitt

I Nydalsveien 12, har vi nå fått et flott kontorlokale for utleie. Kontorlokalene er meget sentralt plassert nær T-bane og servicetilbud, med bare 3 minutter å gå til Nydalen T-banestasjon som tar deg til Oslo sentrum på 11 minutter.

Vi har følgende ledige lokaler i eiendommen:
– 978 kvm BTA kontor i 2.etg.

Lokalene
– Lokalene vil kunne utformes i tråd med kundens egne ønsker.
– Lyse, trivelige lokaler.
– Lokalene er meget arealeffektive.
– Dette er et nybygg som er bygget etter TEK 10.
– Vi vil tegne ut en løsning tilpasset behovene i din bedrift.
– Heis rett opp i lokalet.
– Garderobe- og dusjfasiliteter i underetasje.

Parkering
Mulighet for leie av parkeringsplasser i parkeringskjeller eller på terreng. Sykkelparkering i kjeller.

 

NYDALEN
Nydalen er et levende, fremtidsrettet og spennende bydelssentrum, som samtidig har ett ben i naturen. Kombinasjonen av landlige og urbane kvaliteter er noe av det som gjør området unikt for alle de 30.000 menneskene som jobber, bor og studerer her. I Nydalen er det kort vei til alt. Du har flotte turstier rett utenfor døren, bademuligheter i Akerselva, de servicetilbudene du trenger, og kun 11 minutter til sentrum med en t-bane som går «hele tiden». Les mer på www.nydalen.no

Servicetilbud
Gullhaug Torg med Torgbygget, Radisson Blu hotell og Handelshøyskolen BI danner sentrum i Nydalen. Her finner du alt du måtte trenge av servicetilbud som cafèer, restauranter, treningssentre, matforretning, apotek, medisinsk senter, kiosk, frisør, konferansefasiliteter osv. Nydalens servicetilbud utvides stadig. Oslos største kjøpesenter ligger i 5 minutters gangavstand fra Nydalen.

Bedrifter
Bedrifter som har funnet veien til Nydalen er blant annet; Statnett, Telia, Handelshøyskolen BI, Egmont, Nordisk Film, TVNorge, SatsElixia, Elkjøp, Itera, Get, Riksteatret og Rikskonsertene, De Norske Bokklubbene, Opera Software, Unit4, PST, Justis- og Beredskapsdepartementet, Konica Minolta, Basefarm og mange flere.

Kommunikasjon
Nydalen er et spennende alternativ for både små og store bedrifter som ønsker egne, skreddersydde lokaler i nærhet til både Oslo sentrum og sentrale kommunikasjonsårer. Tilgjengeligheten med T-banestasjon, taxiholdeplass, buss- og togforbindelse, samt Ring 3 rett ved, gjør Nydalen meget attraktiv!

T-bane
– 16 avganger hver time fra Nydalen T-banestasjon
– 8 min til Majorstuen
– 11 min til Nationaltheatret med overgang til Flytoget
– 11 min til Oslo S

Buss
Nydalen har gode bussforbindelser i alle retninger. Flybussen stopper i Nydalen og går direkte til Oslo lufthavn Gardermoen.

Tog
Nydalen er en stasjon på Gjøvikbanen, og har 17 daglige togavganger fra Nydalen i begge retninger.

Bil
Nydalen ligger like innenfor Ring 3 med forbindelse til E6 og E18. Det finnes 7000 parkeringsplasser inne og ute.

 

Kontaktperson

Janne Herstad
Tlf. 481 07 278
jhe@avantor.no

Adresse

Nydalsveien 12 B, 0484 Oslo

Areal

978 kvm

Type lokale

Kontor

Kart

Vis større kart i eget vindu