nydalsveien_33-046_red-low
nydalsveien-1
nydalsveien-2
nydalsveien-3
nydalsveien-4
nydalsveien-5
nydalsveien-7
nydalsveien-009
1L-20-80
2L-100
1L-100
2L-20-80
Slide background
Slide background

Sentrum i Nydalen og møteplass nummer én er Torgbygget på Gullhaug Torg. Bygget har blitt totalrenovert og sto frem i ny drakt september 2016, nå med utvidet utvalg av både spisesteder og butikker.

Torgbygget har fått nye og moderne lokaler basert på en sentral kjerne med møterom og støttefunksjoner. Lokalene kan ellers skreddersys din virksomhets behov. Etasjeplan på 1400 kvm brutto gir mulighet for inntil 100 kontorplasser per etasje. I bygget finner du et stort utvalg service- og handelsvirksomheter samt gode spisesteder/kafeer for rask eller langsom mat og drikke.

Nydalen T-banestasjon som er en av Oslos mest trafikkerte stasjoner ligger under Torgbygget. I tillegg finnes det taxiholdeplass, bussforbindelser og Ring 3 like ved, noe som gjør dette bygget et naturlig knutepunkt i denne delen av byen.

Det er her du skal være hvis du er opptatt å ha kort vei til alt. Se byggets hjemmeside www.torgbygget.no

Avantors målsetting er at alle nybygg og større rehabiliteringer skal BREEAM NOR klassifiseres med mål om å oppnå miljøklasse «Very Good», eller «Excellent» i samarbeid med leietaker. Nydalsveien 33 er for tiden under BREEAM NOR klassifisering, og du kan lese mer om dette her.

Les også: Hva er BREEAM?

Kontakt:
Geir Vaagan
Tlf. 930 90 964
gv@avantor.no