Nydalsveien-002-lavoppl
Nydalsveien-001-lavoppl
nv30b nydalen3
nv30b nydalen4

Nydalsveien 30B er et sjarmerende teglsteinshus ved Akerselvas bredder, og har en meget sentral og god beliggenhet midt i hjertet av Nydalen og like ved Nydalen T-banestasjon.

Vi har følgende ledige lokaler i eiendommen:
– 216 kvm BTA kontor i 2.etg.

Kontorarealet ligger meget flott til i byggets 2. etasje. Dette er et lyst og trivelig hjørnelokale, med god takhøyde (3,5 meter).

Endelig planløsning vil bli utarbeidet i nært samarbeid med kunde.

Kontorlokalet er meget representativt og har en sentral beliggenhet i Nydalen med nærhet til t-bane og alle
servicetilbud.

Parkering i nærliggende p-hus eller på terreng.

INFORMASJON OM NYDALEN:
Utviklingen av Nydalen er et av de største byutviklingsprosjektene som gjennomføres i Oslo idag og er blitt et unikt samlingspunkt for bedrifter, studenter og beboere. I dag har omtrent 200 bedrifter funnet veien hit til oss, og omkring 10.000 mennesker har sin arbeidsplass her. Om lag 23.000 mennesker bor, jobber og studerer i denne bydelen. Nydalen har egen T-banestasjon, Radisson Blu hotell, samt et nærsenter med butikker og spisesteder. Handelshøyskolen BI med sine 8000 studenter holder til her og tilfører området en unik vitalitet og optimisme. Servicetilbudet i området utvikles stadig, og natur- og friluftstilbudet langs Akerselva og helt opp til Nordmarka er mye brukt og en viktig ressurs for alle som bruker Nydalen.

Servicetilbud
Gullhaug Torg med Torgbygget, Radisson Blu hotell og Handelshøyskolen BI danner sentrum i Nydalen. Her finner du alt du måtte trenge av servicetilbud som cafèer, restauranter, butikker, apotek, medisinsk senter, kiosk, matforretninger, frisør, konferansefasiliteter osv.

Bedrifter
Bedrifter som har funnet veien til Nydalen er blant annet; NetCom, Statnett, Egmont, TVNorge, Get, Opera Software, Riksteatret og Rikskonsertene, De norske Bokklubbene, Unit4 Agresso, Handelshøyskolen BI, TV2, TDC, Diesel, SATS, Konica Minolta m.fl.

Kommunikasjon
Nydalen er et spennende alternativ for både små og store bedrifter som ønsker egne, skreddersydde lokaler i nærhet til både Oslo sentrum og sentrale kommunikasjonsårer. Tilgjengeligheten med T-banestasjon, taxiholdeplass, buss- og togforbindelse samt Ring 3 rett ved, gjør Nydalen meget attraktiv!

T-bane
– 16 avganger hver time fra Nydalen T-banestasjon
– 9 min til Majorstuen
– 11 min til Nationaltheatret med overgang til Flytoget

Buss
Nydalen har gode bussforbindelser i alle retninger. Flybussen stopper i Nydalen og går direkte til Oslo lufthavn Gardermoen.

Tog
Nydalen er en stasjon på Gjøvikbanen, og har 17 daglige togavganger fra Nydalen i begge retninger.

Bil
Nydalen ligger like innenfor Ring 3 med forbindelse til E6 og E18. Det finnes 7000 parkeringsplasser inne og ute.

Kontaktperson

Janne Herstad
Tlf. 481 07 278
jhe@avantor.no

Adresse

Nydalsveien 30 B, 0484 Oslo

Areal

216 kvm

Type lokale

Kontor

Kart

Vis større kart i eget vindu