IMG_5625-redigert
Oslo  20150219AKERSHUS EIENDOM – NæringseiendomsbilderNyebilder.no
703x450_0021s_0004_Gjerdrumsvei19
703x450_0021s_0003_Gjerdrumsvei19a
Oslo  20150219AKERSHUS EIENDOM – NæringseiendomsbilderNyebilder.no
Gjerdrums vei 19 med syklist
703x450_0021s_0000_Gjerdrumsvei19c
Oslo  20150219AKERSHUS EIENDOM – NæringseiendomsbilderNyebilder.no
Oslo  20150219AKERSHUS EIENDOM – NæringseiendomsbilderNyebilder.no
NYE_10-9_0032_Layer 25
NYE_10-9_0034_Layer 23
NYE_10-9_0031_Layer 26
NYE_10-9_0029_Layer 28
DCF 1.0
5etg A3(1-200).pdf
Gjv19-150kvm i 6.etg.

Eiendommen ligger naturskjønt til, og ble ferdigstilt i 2003. Fasaden er kledd med lyse materialer og utstrakt bruk av glass, som gir bygget et lyst, luftig og innbydende uttrykk. Bygget er inndelt i to hovedblokker med en vestibyle i midten som danner byggets naturlige inngangsparti. Vestibylen har en spennende arkitektur i et rom som strekker seg over 6 etasjer med gangbroer mellom kontorfløyene. Bygget tilbyr tidsriktige kontorløsninger, kontorlandskap, teamarbeidsplasser og cellekontorer. Det er felles kantine i byggets 1.etasje med direkte kontakt mot de naturskjønne omgivelsene rett utenfor eiendommen.

Vi har følgende ledige lokaler i eiendommen:

– 150 kvm i 6.etg:
Flotte lokaler i byggets toppetasje.

– 795 kvm i 5. etg:
Kontorene har store glassflater med mye dagslys og flott utsyn.

Avantor imøtekommer ønsker om å påvirke utforming og standard, og tilpasser lokalene til ethvert behov. Prisnivå vil avhenge av standard og innredningsnivå. Avantor vil være behjelpelig med å utarbeide innredningsplaner. Med basis i disse planene og den enkeltes krav til standard, fastlegger vi leieprisen som vil være fullt konkurransedyktig i markedet. Avantor har egne fagutdannede driftsoperatører som tar hånd om den daglige drift av alle lokalene i Nydalen. De utfører også arbeid for våre kunder etter avtale.

Beliggenhet:
Dette bygget, som kalles «Huset ved dammen», har en helt unik plassering øverst i Nydalen. Bygget ligger ved den idylliske badedammen og har en praktfull utsikt både mot Akerselva og Oslofjorden. Meget god adkomst fra Ring 3 og gode eksponeringsmuligheter.

Eiendommen ligger i nærheten av offentlig kommunikasjon som T-baneringen, buss og tog med hyppige avganger til Oslo sentrum. Det tar i underkant av 10 minutter å gå til både Nydalen og Tåsen T-banestasjon med linjene 4 og 5. Det tar ca 4 minutter å gå til buss nr. 54 som har avganger til sentrum hvert 10. minutt. Flybussen til Gardermoen stopper ca 6 minutter unna i gangavstand. Også andre busslinjer og tog (Gjøvikbanen) er i gangavstand fra bygget.

Parkering:
Det er rikelig med parkering i parkeringshus.

NYDALEN
Nydalen er et levende, fremtidsrettet og spennende bydelssentrum, som samtidig har ett ben i naturen. Kombinasjonen av landlige og urbane kvaliteter er noe av det som gjør området unikt for alle de 30.000 menneskene som jobber, bor og studerer her. I Nydalen er det kort vei til alt. Du har flotte turstier rett utenfor døren, bademuligheter i Akerselva, de servicetilbudene du trenger, og kun 11 minutter til sentrum med en t-bane som går «hele tiden». Les mer på www.nydalen.no

Servicetilbud
Gullhaug Torg med Torgbygget, Radisson Blu hotell og Handelshøyskolen BI danner sentrum i Nydalen. Her finner du alt du måtte trenge av servicetilbud som cafèer, restauranter, treningssentre, matforretning, apotek, medisinsk senter, kiosk, frisør, konferansefasiliteter osv. Nydalens servicetilbud utvides stadig. Oslos største kjøpesenter ligger i 5 minutters gangavstand fra Nydalen.

Bedrifter
Bedrifter som har funnet veien til Nydalen er blant annet; Statnett, Telia, Handelshøyskolen BI, Egmont, Nordisk Film, TVNorge, SatsElixia, Elkjøp, Itera, Get, Riksteatret og Rikskonsertene, De Norske Bokklubbene, Opera Software, Unit4, PST, Justis- og Beredskapsdepartementet, Konica Minolta, Basefarm og mange flere.

Kommunikasjon
Nydalen er et spennende alternativ for både små og store bedrifter som ønsker egne, skreddersydde lokaler i nærhet til både Oslo sentrum og sentrale kommunikasjonsårer. Tilgjengeligheten med T-banestasjon, taxiholdeplass, buss- og togforbindelse, samt Ring 3 rett ved, gjør Nydalen meget attraktiv!

T-bane
– 16 avganger hver time fra Nydalen T-banestasjon
– 8 min til Majorstuen
– 11 min til Nationaltheatret med overgang til Flytoget
– 11 min til Oslo S

Buss
Nydalen har gode bussforbindelser i alle retninger. Flybussen stopper i Nydalen og går direkte til Oslo lufthavn Gardermoen.

Tog
Nydalen er en stasjon på Gjøvikbanen, og har 17 daglige togavganger fra Nydalen i begge retninger.

Bil
Nydalen ligger like innenfor Ring 3 med forbindelse til E6 og E18. Det finnes 7000 parkeringsplasser inne og ute.

Janne Herstad - kontaktperson Gjerdrums vei 10A
Kontaktperson

Janne Herstad
Tlf. 481 07 278
jhe@avantor.no

Adresse

Gjerdrums vei 19, 0484 Oslo

Areal

150-795 kvm

Type lokale

Kontor

Kart

Vis større kart i eget vindu