703x450_0021s_0004_Gjerdrumsvei19
703x450_0021s_0003_Gjerdrumsvei19a
703x450_0021s_0002_Gjerdrumsvei19b
703x450_0021s_0001_Gjerdrumsvei19c
703x450_0021s_0000_Gjerdrumsvei19c
NYE_10-9_0034_Layer 23
NYE_10-9_0033_Layer 24
NYE_10-9_0032_Layer 25
NYE_10-9_0031_Layer 26
NYE_10-9_0030_Layer 27
NYE_10-9_0029_Layer 28
NYE_10-9_0028_Layer 29

Eiendommen ligger naturskjønt til, og ble ferdigstilt i 2003. Fasaden er kledd med lyse materialer og utstrakt bruk av glass, som gir bygget et lyst, luftig og innbydende uttrykk. Bygget er inndelt i to hovedblokker med en vestibyle i midten som danner byggets naturlige inngangsparti. Vestibylen har en spennende arkitektur i et rom som strekker seg over 6 etasjer med gangbroer mellom kontorfløyene. Det er felles kantine i byggets 1.etasje med direkte kontakt mot de naturskjønne omgivelsene rett utenfor eiendommen.

Vi har følgende ledige lokaler i eiendommen:
795 kvm i 5. etg

Bygget tilbyr tidsriktige kontorløsninger, kontorlandskap, teamarbeidsplasser og cellekontorer. Kontorarealene er lokalisert i to fløyer på hver side av glasshallen. Kontorene har store glassflater med mye dagslys og flott utsyn. Bygget har en flott kantine i 1.etg.

Avantor imøtekommer ønsker om å påvirke utforming og standard, og tilpasser lokalene til ethvert behov. Prisnivå vil avhenge av standard og innredningsnivå. Avantor vil være behjelpelig med å utarbeide innredningsplaner. Med basis i disse planene og den enkeltes krav til standard, fastlegger vi leieprisen som vil være fullt konkurransedyktig i markedet. Avantor har egne fagutdannede driftsoperatører som tar hånd om den daglige drift av alle lokalene i Nydalen. De utfører også arbeid for våre kunder etter avtale.

Beliggenhet:
Dette bygget, som kalles «Huset ved dammen», har en helt unik plassering øverst i Nydalen. Bygget ligger ved den idylliske badedammen og har en praktfull utsikt både mot Akerselva og Oslofjorden. Meget god adkomst fra Ring 3 og gode eksponeringsmuligheter.

Eiendommen ligger i nærheten av offentlig kommunikasjon som T-baneringen, buss og tog med hyppige avganger til Oslo sentrum. Det tar i underkant av 10 minutter å gå til både Nydalen og Tåsen
T-banestasjon med linjene  3, 4, 5 og 6. Det tar ca 4 minutter å gå til buss nr. 54 som har avganger til sentrum hvert 10. minutt. Flybussen til Gardermoen stopper ca 6 minutter unna i gangavstand. Også andre busslinjer og tog (Gjøvikbanen) er i gangavstand fra bygget.

Parkering:
Det er rikelig med parkering i parkeringshus.

NYDALEN
www.nydalen.no

Informasjon om Nydalen
Utviklingen av Nydalen er et av de største byutviklingsprosjektene som gjennomføres i Oslo idag og er blitt et unikt samlingspunkt for bedrifter, studenter og beboere. I dag har omtrent 200 bedrifter funnet veien hit til oss, og omkring 9.000 mennesker har sin arbeidsplass her. Om lag 20.000 mennesker bor, jobber og studerer i denne bydelen. Nydalen har egen T-banestasjon, Radisson Blu hotell, samt et nærsenter med butikker og spisesteder. Det finnes ca 450 leiligheter i Solsiden bolig, i tillegg til at Handelshøyskolen BI med sine 7000 studenter holder til her. Servicetilbudet i området utvikles stadig, og natur- og friluftstilbudet langs Akerselva og helt opp til Nordmarka er mye brukt og en viktig ressurs for alle som bruker Nydalen.

Servicetilbud
Gullhaug Torg med Torgbygget, Radisson Blu Hotel og Handelshøyskolen BI danner sentrum i Nydalen. Her finner du alt du måtte trenge av servicetilbud som cafèer, restauranter, butikker, apotek, medisinsk senter, kiosk, matforretninger, frisør, konferansefasiliteter osv.

Bedrifter
Bedrifter som har funnet veien til Nydalen er blant annet; NetCom, Get, EDB ErgoGroup, Riksteatret og Rikskonsertene, Hjemmet Mortensen, De norske Bokklubbene, Unit4 Agresso, Handelshøyskolen BI, Nordisk Film, Nokia, TDC, Diesel, TV2, Konica Minolta, TVNorge, 1881 m.fl.

Kommunikasjon
Nydalen er et spennende alternativ for både små og store bedrifter som ønsker egne, skreddersydde lokaler i nærhet til både Oslo sentrum og sentrale kommunikasjonsårer. Tilgjengeligheten med ny T-banestasjon, taxiholdeplass, buss- og togforbindelse samt Ring 3 rett ved, gjør Nydalen meget attraktiv!

T-bane
– 16 avganger hver time fra Nydalen T-banestasjon
– 9 min til Majorstuen
– 11 min til Nationaltheatret med overgang til Flytoget

Buss
Nydalen har gode bussforbindelser i alle retninger. Flybussen stopper i Nydalen og går direkte til Oslo lufthavn Gardermoen.

Tog
Nydalen er en stasjon på Gjøvikbanen, og har 17 daglige togavganger fra Nydalen i begge retninger.

Bil
Nydalen ligger like innenfor Ring 3 med forbindelse til E6 og E18. Det finnes 7000 parkeringsplasser inne og ute. I tillegg har Oslo Bilpool en stasjon i Nydalen P-hus hvor du som medlem kan få tilgang til en miljøvennlig bilpark. Les mer på www.oslobilpool.no

Janne Herstad - kontaktperson Gjerdrums vei 10A
Kontaktperson

Janne Herstad
Tlf. 481 07 278
jhe@avantor.no

Adresse

Gjerdrums vei 19, 0484 Oslo

Areal

795 kvm

Type lokale

Kontor

Kart

Vis større kart i eget vindu