NYDALSVEIEN 28

NY28_703x450_2
NY28_703x450_1
NY28_703x450_3
NY28_703x450_4
Nydalsveien-28-7
NY28_703x450_6
Nydalsveien_28-7
NY28_703x450_8
NY28_703x450_12
NY28_703x450_13
NY28_703x450_14
Etasje10_703x450

Planløsning - 10. etasje

Nydalsveien-28-10
Nydalsveien-28-8
Nydalsveien-28-5
Nydalsveien_28-4
Nydalsveien_28-3
Nydalsveien_28-1
Nydalsveien_28-2
Nydalsveien-28-6

Midt i Nydalen, kun 1 minutt unna t-banen ligger NY28, Nydalens nye signalbygg. Se byggets egen hjemmeside www.NY28.no

Eiendommen er på totalt 22 500 kvm fordelt på 13 etasjer. Bygget er nylig totalrehabilitert og fremstår som nytt, både utvendig og innvendig. NY28 vil få moderne og tidsriktige løsninger tilpasset leietakers behov.

Vi har følgende ledige lokaler i bygget:
– 381 kvm i 4.etg (Last ned planløsning her)

BREDT SERVICETILBUD

I NY28 vil medarbeidere få tilgang til en rekke fasiliteter som gjør det enklere å håndtere hverdagen. Blant disse er:

• Fullservice møteromsenter
• Concierge-tjeneste
• Kantine med veldig høy kvalitet
• Kafé med uteservering
• Garderobefasiliteter med rene håndklær, låsbare skap, tørkemuligheter for tøy m.m.
• Sykkelservice
• Smørebenk til ski

NY28 ligger perfekt plassert ved torget og T-banestasjonen i Nydalen. Her finnes både kultur, natur og et bredt utvalg forretninger og kaféer i umiddelbar nærhet – samtidig befinner du deg bare en 10-minutters T-banetur fra Oslo Sentrum.

MILJØSATSING I PRAKSIS

Avantor har gjennom de siste 20 årene vært en av bransjens fremste pådrivere når det gjelder bærekraftig eiendomsutvikling. Vi har blant annet vært en sentral aktør i oppbyggingen av Grønn Byggallianse og NHO’s klimapanel. Avantor ble som det første private eiendomsselskapet miljøsertifisert etter ISO 14001 i 2008. Et naturlig steg i den videre utviklingen er å BREEAMsertifisere våre bygg. BREEAM-NOR er et helhetlig system for evaluering og klassifisering av prosjektets bærekraftighet, som bidrar til miljøriktig planlegging og prosjektering av bygget. NY28 vil få sertifiseringen «Very Good». I NY28 kan du være trygg på at energiforbruket i bygget er optimalisert og tilrettelagt for alternative energikilder. Her er det benyttet naturvennlige materialer, samtidig som det er lagt opp til løsninger som sikrer en fornuftig og redusert bruk av vann.

I Nydalen har vi bygget to energisentraler, den ene basert på jordvarme og den andre på biopellets. Til sammen produserer disse omlag 70 prosent av den energien de tilknyttede byggene i Nydalen trenger. Dermed kan hele området både varmes og kjøles – uten oljefyring eller støyende aircondition-anlegg. Dette vil spare miljøet for omlag 9000 tonn CO2 årlig, noe som tilsvarer utslippet fra mer enn 6000* biler. (*pr 2013)
Denne miljøsatsingen er både riktig og viktig for en bydel som er integrert i naturen på en helt spesiell måte. Her skaper Akerselva et frodig kulturlandskap midt blant kontorbygg og boliger, og etter at den ble renset opp og rehabilitert for mer enn 20 år siden har både ørret og laks vendt tilbake til elven. Det samme har barn og voksne som i dag bruker elven som en populær badeplass. Samtidig gjør nærheten til marka det enkelt å dyrke både sykkel- og skiinteresse.

UNIKE NYDALEN

Etter at Avantor kjøpte de gamle Elkem-eiendommene i Nydalen på begynnelsen av 90-tallet, har vi gjennom en planmessig prosess utviklet området stadig videre. Det fremstår i dag som et levende, fremtidsrettet og spennende bydelssentrum, som samtidig har ett ben i naturen. Kombinasjonen av landlige og urbane kvaliteter er noe av det som gjør Nydalen helt unik, både for de som jobber, bor og studerer her. Her er det kort vei til skogen, bademuligheter i Akerselva og samtidig bare 10 minutter til sentrum med en T-bane som går «hele tiden».

Samtidig er det mange muligheter som ikke er realisert. Det er god plass til nye kontorlokaler og boliger, og Avantor har engasjert arkitekter, byplanleggere og samfunnsgeografer for å utrede mulighetene. Særlig vil handel, kafé- og restaurantvirksomheten utvikles videre, slik at tilbudet etter arbeidstid og i helgene blir større og mer variert.


KORTREIST

Det er kort vei til Nydalen, enten du kommer med bane, buss eller bil. Kollektivtransporten er godt utbygd med hyppige avganger. Kjører du bil har Ring 3 avkjøringer i begge ender av Nydalen, og vel fremme er det gode parkeringsmuligheter.

Nydalen T-banestasjon ligger sentralt plassert, og er den mest brukte transportløsningen. Det er 24 avganger hver time, med 9 minutter til Majorstuen, 11 minutter til både Nationaltheatret og Jernbanetorget. Nydalen har gode bussforbindelser i alle retninger. Flybussen stopper i Nydalen, og går direkte til Oslo Lufthavn Gardermoen. Tar du toget, er Nydalen en stasjon på Gjøvikbanen med 17 daglige togavganger i begge retninger. Toget stopper ved samme stasjoner som Flytoget, ved Oslo S, Nationaltheatret og Skøyen. Ønsker du å sykle til jobben er det gode stier og veier til Nydalen, og vel fremme i NY28 finner du gode dusj- og garderobefasiliteter.

Janne Herstad - kontaktperson Nydalsveien 28

Kontakt:
Janne Herstad
Tlf. 481 07 278
jhe@avantor.no

Adresse:
Nydalsveien 28, 0484 Oslo

Areal:
381 kvm

Type lokale:
Kontor

Kart

2018-10-16T13:28:18+00:00