SPIKERVERKET NÆRING

spikerverket bygg b
NYE_15-9_0003_Layer 24
spikerverket bygg e

Spikerverket næring – Moderne og effektive kontorbygg på den historiske spikerverkstomten.

Delområdet i Nydalen – der smelteovnene til det gamle Spikerverket lå –  er blitt forvandlet til en kombinasjon av næringsbygg og boliger. Utbyggingen består av tilsammen tre næringsbygg og fem lavblokker for boliger, som utgjør totalt 35 000 kvm kontorer og 156 leiligheter. Første del med ett næringsbygg og to boligbygg sto ferdig i 2012, der næringsbygget i Nydalsveien 12, huser hovedkontoret til Egmont Publishing i Norge. Man har også opparbeidet 2 åpne og innbydende torg samt et flott parkområde i vest, til glede for alle som bor og jobber i nærheten.

Hele utbyggingen sto ferdig i 2017. Nå har 1800 personer sitt daglige virke på Spikerverket og 156 leiligheter vil være bebodd. Elkjøp og Ice.net har flyttet sine hovedkontor inn i Nydalsveien 18,  Oslo Kemnerkontor har flyttet inn i Nydalsveien 24. Les mer om hvorfor Elkjøp valgte å flytte til Nydalen.

Det har også blitt utviklet et parkanlegg i området mellom Spikerverket og Akerselva. Prosjektet føyer seg dermed naturlig inn i Nydalens «naturbane» omgivelser, preget av moderne arkitektur i samspill med grønne og solrike omgivelser.

KLIMAEFFEKTIVE BYGG
Valg av bærekraftige løsninger og materialer samt levering av miljøvennlig energi fra Nydalen Energi gir moderne og klimaeffektive bygg.

Avantors målsetting er at alle nybygg og større rehabiliteringer skal BREEAM NOR klassifiseres med mål om å oppnå miljøklasse «Very Good», eller «Excellent» i samarbeid med leietaker. Nydalsveien 12-26 er for tiden under BREEAM NOR klassifisering, og du kan lese mer om dette her.

Les også: Hva er BREEAM?

Kontakt:
Geir Storsveen
Eiendomssjef
Tlf. 450 02 900
gs@avantor.no

2021-03-24T16:00:58+01:00