Kundetilfredshet: Avantor helt i toppen

Kundetilfredshet i toppen

Norsk Leietakerindeks gjennomførte høsten 2013 en stor undersøkelse om kundetilfredshet hos norske og svenske leietakere av næringsbygg. Her ble det grundig målt på forskjellige parametre som service, lokaler, miljøhensyn, håndtering av feil og klager, pris, inneklima, image og beliggenhet. Avantor scorer godt over gjennomsnittet i stort sett alle kategorier og ligger helt i toppen blant utleierne på samlet kundetilfredshet.

– Vi var selvsagt kjempeglade når vi fikk se resultatet, sier Roy Frivoll, forvaltningsdirektør i Avantor Eiendomsforvaltning. –Denne undersøkelsen er meget viktig for Avantor og alle våre avdelinger og ansatte går nøye gjennom resultatene. Vi opererer i et marked med mange flinke aktører og derfor er det spesielt hyggelig å få en bekreftelse på at vi hevder oss helt i toppen.

Avantor scoret høyest på kategoriene service, fleksibilitet, klagehåndtering, omdømme og lokaler. Alle viktige elementer i et leieforhold iflg. leietakerne som var med på undersøkelsen.

– Vi skal sammen glede oss over den positive tilbakemeldingen vi har fått fra våre kunder, men samtidig skal ikke de gode resultatene være en sovepute for oss. Vi skal jobbe knallhardt for å bli enda bedre fremover – det skal fortsatt være trygt og godt å være kunde hos Avantor, avslutter Frivoll.

Kontaktperson
Roy Frivoll
Tlf. 930 90 980
raf@avantor.no
2018-10-16T13:28:15+02:00