Snart kommer Prison Island til Nydalen!

Prison Island til Nydalen

Prison Island er som Fangene på Fortet, men her kan alle delta. Nesten 2000 kvadratmeter i det gamle Evry-bygget i Nydalsveien 28 skal nå bli til en spennende og annerledes arena der 45 rom gir ulike utfordringer tilpasset både voksne og barn.

For å komme helskinnet gjennom stilles det krav til lagarbeid og kreativ oppgaveløsing. Prison Island er en videreføring av den svenske versjonen av Fangene på Fortet, der både fysiske og mentale utfordringer må løses i team på tre til fem personer.

Konseptet vil bygges over to etasjer i Nydalsveien 28. I første etasje blir det resepsjon, café og egne møte- og bursdagsrom for lukkede selskaper. I etasjen under blir det hele 45 rom med ulike utfordringer.

Markedsansvarlig Owe Tunby i Avantor tror Prison Island vil bidra til økt aktivitet etter arbeidstid og i helgene: – Et så unikt konsept kommer selvsagt til å trekke flere mennesker til Nydalen enn de som jobber og bor her til vanlig. Med bare en 10 minutters T-banetur fra sentrum blir Prison Island lett tilgjengelig for mange Oslobeboere, og vil utgjøre et viktig tilskudd til byens underholdningstilbud.

For mer informasjon om Nydalsveien 28 og oversikt over ledige lokaler, se www.ny28.no

Kontaktperson
Owe Tunby
Tlf. 950 50 006
ot@avantor.no
2018-10-16T13:28:15+02:00