Store forandringer i Torgbygget

nydalsveien_33-046_red-low
nydalsveien-1
nydalsveien-2
nydalsveien-3
nydalsveien-4
nydalsveien-5
nydalsveien-7
nydalsveien-009
1L-20-80
2L-100
1L-100
2L-20-80
Slide background
Slide background

Torgbygget – nærsenteret i Nydalen – gjennomgår for tiden store endringer. I samarbeid med Kristin Jarmund arkitekter får den gamle bygningsmassen ny form, både innvendig og utvendig. Dette blir et ikonisk bygg som vil utgjøre et nytt landemerke i Nydalen, med T-banestasjonen bare en rulletrapp unna. Dermed blir Torgbygget svært lett tilgjengelig fra kollektive knutepunkter i nærheten, for eksempel er det bare 11 minutter til Nationaltheatret og Oslo S.

Innholdsmessig blir det nye Torgbygget en kombinasjon av kjøpesenter og kontorbygg. De nederste etasjene vil huse blant annet Vinmonopolet, Coop Mega, Godt brød, Joe & The Juice, Apotek1 og Auster Frisør. Her kommer også restaurant XEast med asiatisk crossover-kjøkken, salatbaren Sunt Salateri og Narvesen. Bygget får en stor terrasse med uteservering. Denne er vendt ut mot Akerselva og har strålende solforhold.

Dentalia tannlege og flere andre helsevirksomheter får plass i 2. etasje, og i de tre øverste etasjene bygges det moderne og fleksible kontorlokaler. Deler av disse er leid ut, men det er fremdeles 4.000 kvm ledig. Dersom du ønsker mer informasjon, se www.torgbygget.no

Kontaktperson
Janne Herstad
Tlf. 481 07 278
jhe@avantor.no
2018-10-16T13:28:13+02:00