GJERDRUMS VEI 11

703x450_0014s_0001_Gjerdrumsvei11-b

040907TB140

Utsikt

703x450_0014s_0004_Gjerdrumsvei11-e
703x450_0014s_0003_Gjerdrumsvei11-d
IMG_0104 korr

Nærområde

IMG_0107 korr

Hyggelig kantine

IMG_0109 korr

Inngangsparti 4. etg.

IMG_0114 korr

Cellekontor og møterom

IMG_0115 korr

Utsikt fra kontoret

Untitled-1

Åpent landskap

IMG_0119 korr

Sosial sone

146 kvm i 4.etg. tilpasset

Planløsning 146 kvm i 4. etg.

1144 kvm i 4.etg. tilpasset

Planløsning 1144 kvm i 4. etg.

Eiendommen planlegges videreutviklet på sikt (minimum 5 år) og gårdeier ønsker derfor å leie ut lokalene mest mulig as-is.

Vi har nå ledig:

  • 146 kvm kontor i 4. etasje
  • 1144 kvm kontor i 4. etasje
  • 1115 kvm kontor i 3. etasje
  • 1350 kvm kontor i 2. etasje

Lokalene i 4. etg. er innflyttingsklare og fremstår i god stand.  

Kontorlokalene i 2.-3.etg. er noe umoderne, men kan med lett overflateoppussing være et prisgunstig alternativ sammenlignet med øvrige lokaler i området.

Beliggenhet:
Eiendommen har sentral beliggenhet ved Ring 3, med adkomst fra Maridalsveien i vest og Ring 3 i øst. Eiendommen ligger i kort avstand fra offentlig kommunikasjon som buss og T-bane med direkte adkomst til Oslo sentrum hvert 3. minutt. Flybussen til Gardermoen stopper ved Ring 3 i kort gangavstand fra Gjerdrums vei 11.

Standard/tekniske opplysninger:
Avantor imøtekommer ønsker om å påvirke utforming og standard, og tilpasser lokalene til ethvert behov. Prisnivå vil avhenge av standard og innredningsnivå. Avantor vil være behjelpelig med å utarbeide innredningsplaner. Med basis i disse planene og den enkeltes krav til standard, fastlegger vi leieprisen som vil være fullt konkurransedyktig i markedet. Avantor har egne fagutdannede driftsoperatører som tar hånd om den daglige drift av alle lokalene i Nydalen. De utfører også arbeid for våre kunder etter avtale.

OM NYDALEN:
Nydalen er blitt et av Oslos mest fremtidsrettete bydeler, og stadig flere bedrifter etablerer seg i området. Kombinasjonen av nærhet til rekreasjon og urbane kvaliteter er noe av det som gjør området unikt for alle de 35.000 menneskene som jobber, bor og studerer her. I Nydalen er det kort vei til alt. Du har flotte turstier rett utenfor døren, bademuligheter i Akerselva, de servicetilbudene du trenger, og kun 11 minutter til sentrum med en t-bane som går hele tiden.

Akerselva renner gjennom Nydalen som en egen livsnerve, og her er det lagt til rette for både servering, trening, avslapning og kos langs elva. Det er etablert en liten park som er hyppig benyttet av store og små, og badeplassen brukes flittig på varme dager. Nydalen Bryggeri og Spiseri er en institusjon i seg selv, med god mat og drikke over to etasjer, i tillegg til en deilig uteservering. Her er det både spillkvelder, fotball og ølkurs. Xeast med uteservering ut mot Akerselva er også et perfekt tilskudd til serveringstilbudene i Nydalen, som ellers tilbyr alt fra kaffebarer, sushi, salat- og suppebarer til Peppes Pizza og kebab. Mange kombinerer dette med en tur på Fangene på Fortet som er etablert her i Nydalen.

Utviklingen som skjer i området med bl.a Norges største kinosenter ODEON, hotell og nye serveringssteder understreker bydelen som dynamisk, spennende og urban. 

Servicetilbud
Gullhaug Torg med Torgbygget, Radisson Blu hotell og Handelshøyskolen BI danner sentrum i Nydalen. Her finner du alt du måtte trenge av servicetilbud som cafèer, restauranter, treningssentre, Vinmonopol, matforretning, apotek, parfymeri, medisinsk senter, kiosk, frisør, blomster, konferansefasiliteter osv. Nydalens servicetilbud utvides stadig, og i tillegg har man Oslos største kjøpesenter i 5 minutters gangavstand fra Nydalen.

Kommunikasjon
Nydalen er et spennende alternativ for både små og store bedrifter som ønsker egne, skreddersydde lokaler i nærhet til både Oslo sentrum og sentrale kommunikasjonsårer. Tilgjengeligheten med T-banestasjon, taxiholdeplass, buss- og togforbindelse, samt Ring 3 rett ved, gjør Nydalen meget attraktiv!

T-bane
– 16 avganger hver time fra Nydalen T-banestasjon
– 8 min til Majorstuen
– 11 min til Nationaltheatret med overgang til Flytoget
– 11 min til Oslo S

Buss
Nydalen har gode bussforbindelser i alle retninger. Flybussen stopper i Nydalen og går direkte til Oslo lufthavn Gardermoen.

Tog
Nydalen er en stasjon på Gjøvikbanen, og har 17 daglige togavganger fra Nydalen i begge retninger.

Bil
Nydalen ligger like innenfor Ring 3 med forbindelse til E6 og E18. Det finnes 7000 parkeringsplasser inne og ute.

Hold deg oppdatert på www.nydalen.no

Janne Herstad - kontaktperson Gjerdrums vei 10A
Kontaktperson

Janne Herstad
Tlf. 481 07 278
jhe@avantor.no

 
Adresse

Gjerdrums vei 11, 0484 Oslo

 
Areal

146-2465 kvm

 
Type lokale

Kontor

 
Kart

2021-06-16T13:19:58+02:00