GJERDRUMS VEI 19

Gjerdrums_vei_19-009
Gjerdrums_vei_19-002
Gjerdrums_vei_19-014
NYE_10-9_0034_Layer 23
Gjerdrums_vei_19-025
Gjerdrums vei 19-2
Gjerdrums vei 19-3
Gjerdrums vei 19-5
Gjerdrums vei 19-8
Gjerdrums vei 19-10
Gjerdrums vei 19-14
Gjerdrums vei 19-18
Gjerdrums vei 19-6
Gjerdrums vei 19-11
Gjerdrums vei 19-141
Gjerdrums vei 19-19
5 Etasje cam 02
5. etasje inngangsparti sosial sone
Oslo  20150219AKERSHUS EIENDOM – NæringseiendomsbilderNyebilder.no
Oslo  20150219AKERSHUS EIENDOM – NæringseiendomsbilderNyebilder.no
Oslo  20150219AKERSHUS EIENDOM – NæringseiendomsbilderNyebilder.no
Gjerdrums vei 19-51
Gjerdrums vei 19-101
Gjerdrums vei 19-13

Dette bygget, som kalles “Huset ved dammen”, har en helt unik plassering øverst i Nydalen. Bygget ligger ved den idylliske badedammen og har en praktfull utsikt både mot Akerselva og Oslofjorden. Bygget inneholder lyse fine lokaler og har en flott og innbydende kantine i første etasje. Det er kort gangavstand til offentlig kommunikasjon og rikelig med parkering i byggets eget p-hus. Meget god adkomst fra Ring 3 og gode eksponeringsmuligheter.

Vi har følgende ledige lokaler i eiendommen:

– 677 kvm BTA i 2. etg.
– 815 kvm BTA i 3. etg.
– 680 kvm BTA i 3. etg.

Se eiendommens hjemmeside for plantegninger og mer informasjon.

Kontorene har store glassflater med mye dagslys og flott utsyn.

Avantor imøtekommer ønsker om å påvirke utforming og standard, og tilpasser lokalene til ethvert behov. Prisnivå vil avhenge av standard og innredningsnivå. Avantor vil være behjelpelig med å utarbeide innredningsplaner. Med basis i disse planene og den enkeltes krav til standard, fastlegger vi leieprisen som vil være fullt konkurransedyktig i markedet. Avantor har egne fagutdannede driftsoperatører som tar hånd om den daglige drift av alle lokalene i Nydalen. De utfører også arbeid for våre kunder etter avtale.

Offentlig kommunikasjon:
Eiendommen ligger i nærheten av offentlig kommunikasjon som T-baneringen, buss og tog med hyppige avganger til Oslo sentrum. Det tar i underkant av 10 minutter å gå til både Nydalen og Tåsen
T-banestasjon med linjene 4 og 5. Det tar ca 4 minutter å gå til buss nr. 54 som har avganger til sentrum hvert 10. minutt. Flybussen til Gardermoen stopper ca 6 minutter unna i gangavstand. Også andre busslinjer og tog (Gjøvikbanen) er i gangavstand fra bygget.

Generelt om eiendommen:
Eiendommen er fra 2003. Fasaden er kledd med lyse materialer og utstrakt bruk av glass, som gir bygget et lyst, luftig og innbydende uttrykk. Bygget er inndelt i to hovedblokker med en vestibyle i midten som danner byggets naturlige inngangsparti. Vestibylen har en spennende arkitektur i et rom som strekker seg over 6 etasjer med gangbroer mellom kontorfløyene. Bygget tilbyr tidsriktige kontorløsninger, kontorlandskap, teamarbeidsplasser og cellekontorer. Det er felles kantine i byggets 1.etasje med direkte kontakt mot de naturskjønne omgivelsene rett utenfor eiendommen.

Parkering:
Det er rikelig med parkering i parkeringshus.

Se byggets hjemmeside for mer informasjon

 

OM NYDALEN:
Nydalen er blitt et av Oslos mest fremtidsrettete bydeler, og stadig flere bedrifter etablerer seg i området. Kombinasjonen av nærhet til rekreasjon og urbane kvaliteter er noe av det som gjør området unikt for alle de 35.000 menneskene som jobber, bor og studerer her. I Nydalen er det kort vei til alt. Du har flotte turstier rett utenfor døren, bademuligheter i Akerselva, de servicetilbudene du trenger, og kun 11 minutter til sentrum med en t-bane som går hele tiden.

Akerselva renner gjennom Nydalen som en egen livsnerve, og her er det lagt til rette for både servering, trening, avslapning og kos langs elva. Det er etablert en liten park som er hyppig benyttet av store og små, og badeplassen brukes flittig på varme dager. Nydalen Bryggeri og Spiseri er en institusjon i seg selv, med god mat og drikke over to etasjer, i tillegg til en deilig uteservering. Her er det både spillkvelder, fotball og ølkurs. Xeast med uteservering ut mot Akerselva er også et perfekt tilskudd til serveringstilbudene i Nydalen, som ellers tilbyr alt fra kaffebarer, sushi, salat- og suppebarer til Peppes Pizza og kebab. Mange kombinerer dette med en tur på Fangene på Fortet som er etablert her i Nydalen.

Utviklingen som skjer i området med bl.a Norges største kinosenter ODEON, hotell og nye serveringssteder understreker bydelen som dynamisk, spennende og urban.

Servicetilbud
Gullhaug Torg med Torgbygget, Radisson Blu hotell og Handelshøyskolen BI danner sentrum i Nydalen. Her finner du alt du måtte trenge av servicetilbud som cafèer, restauranter, treningssentre, Vinmonopol, matforretning, apotek, parfymeri, medisinsk senter, kiosk, frisør, blomster, konferansefasiliteter osv. Nydalens servicetilbud utvides stadig, og i tillegg har man Oslos største kjøpesenter i 5 minutters gangavstand fra Nydalen.

Kommunikasjon
Nydalen er et spennende alternativ for både små og store bedrifter som ønsker egne, skreddersydde lokaler i nærhet til både Oslo sentrum og sentrale kommunikasjonsårer. Tilgjengeligheten med T-banestasjon, taxiholdeplass, buss- og togforbindelse, samt Ring 3 rett ved, gjør Nydalen meget attraktiv!

T-bane
– 16 avganger hver time fra Nydalen T-banestasjon
– 8 min til Majorstuen
– 11 min til Nationaltheatret med overgang til Flytoget
– 11 min til Oslo S

Buss
Nydalen har gode bussforbindelser i alle retninger. Flybussen stopper i Nydalen og går direkte til Oslo lufthavn Gardermoen.

Tog
Nydalen er en stasjon på Gjøvikbanen, og har 17 daglige togavganger fra Nydalen i begge retninger.

Bil
Nydalen ligger like innenfor Ring 3 med forbindelse til E6 og E18. Det finnes 7000 parkeringsplasser inne og ute.

Hold deg oppdatert på www.nydalen.no

 

Janne Herstad - kontaktperson Gjerdrums vei 10A
Kontaktperson

Janne Herstad
Tlf. 481 07 278
jhe@avantor.no

Adresse

Gjerdrums vei 19, 0484 Oslo

Areal

677-1495 kvm

Type lokale

Kontor

Kart
2021-04-26T13:03:40+02:00