GJERDRUMS VEI 4

Gjerdrums vei 4-2-L
Gjerdrums vei 4-4
NYE_10-9_0053_Layer 4
kontor (6)
kontor (1)
kontor (5)
kontor (36)
4 Etasje cam 01
bilde 16
utsikt
kontor (45)
kontor III
kontorpult III
kjøkken
Gjerdrums vei 4-3
m+©terom I
NYE_10-9_0051_Layer 6
703x450_0019s_0000_Gjerdrumsvei-4d
kantine3
kontor (4)
Gjerdrums vei 4-13
kontor (31)
703x450_0019s_0001_Gjerdrumsvei-4c
703x450_0019s_0002_Gjerdrumsvei-4b

Gjerdrums vei 4 er et moderne, effektivt bygg med gode takhøyder, utsikt og store etasjeplan. Vi har pt ledig 1.522 kvm BTA i 3.etg.

Kontorene har store glassflater med mye dagslys og flott utsyn utover Nydalen og Akerselva. Bygget har et hyggelig inngangsparti med mulighet for felles resepsjon og en innbydende kantine, og mulighet for leie av møterom. Det er god parkeringsdekning i byggets garasjeanlegg, og felles garderober. Nydalen T-banestasjon ligger ca 300 meter unna.

Se byggets hjemmeside for mer informasjon

OM NYDALEN:
Nydalen er blitt et av Oslos mest fremtidsrettete bydeler, og stadig flere bedrifter etablerer seg i området. Kombinasjonen av nærhet til rekreasjon og urbane kvaliteter er noe av det som gjør området unikt for alle de 30.000 menneskene som jobber, bor og studerer her. I Nydalen er det kort vei til alt. Du har flotte turstier rett utenfor døren, bademuligheter i Akerselva, de servicetilbudene du trenger, og kun 11 minutter til sentrum med en t-bane som går hele tiden.

Akerselva renner gjennom Nydalen som en egen livsnerve, og her er det lagt til rette for både servering, trening, avslapning og kos langs elva. Det er etablert en liten park som er hyppig benyttet av store og små, og badeplassen brukes flittig på varme dager. Nydalen Bryggeri og Spiseri er en institusjon i seg selv, med god mat og drikke over to etasjer, i tillegg til en deilig uteservering. Her er det både spillkvelder, fotball og ølkurs. Xeast med uteservering ut mot Akerselva er også et perfekt tilskudd til serveringstilbudene i Nydalen, som ellers tilbyr alt fra kaffebarer, sushi, salat- og suppebarer til Peppes Pizza og kebab. Mange kombinerer dette med en tur på Fangene på Fortet som er etablert her i Nydalen.

Utviklingen som skjer i området med bl.a Norges største kinosenter ODEON, hotell og nye serveringssteder understreker bydelen som dynamisk, spennende og urban. I tillegg kommer flere leiligheter, barnehager og skoler.

Servicetilbud
Gullhaug Torg med Torgbygget, Radisson Blu hotell og Handelshøyskolen BI danner sentrum i Nydalen. Her finner du alt du måtte trenge av servicetilbud som cafèer, restauranter, treningssentre, Vinmonopol, matforretning, apotek, parfymeri, medisinsk senter, kiosk, frisør, blomster, konferansefasiliteter osv. Nydalens servicetilbud utvides stadig, og i tillegg har man Oslos største kjøpesenter i 5 minutters gangavstand fra Nydalen.

Kommunikasjon
Nydalen er et spennende alternativ for både små og store bedrifter som ønsker egne, skreddersydde lokaler i nærhet til både Oslo sentrum og sentrale kommunikasjonsårer. Tilgjengeligheten med T-banestasjon, taxiholdeplass, buss- og togforbindelse, samt Ring 3 rett ved, gjør Nydalen meget attraktiv!

T-bane
– 16 avganger hver time fra Nydalen T-banestasjon
– 8 min til Majorstuen
– 11 min til Nationaltheatret med overgang til Flytoget
– 11 min til Oslo S

Buss
Nydalen har gode bussforbindelser i alle retninger. Flybussen stopper i Nydalen og går direkte til Oslo lufthavn Gardermoen.

Tog
Nydalen er en stasjon på Gjøvikbanen, og har 17 daglige togavganger fra Nydalen i begge retninger.

Bil
Nydalen ligger like innenfor Ring 3 med forbindelse til E6 og E18. Det finnes 7000 parkeringsplasser inne og ute.

Hold deg oppdatert på www.nydalen.no

Janne Herstad - kontaktperson Gjerdrums vei 10A
Kontaktperson

Janne Herstad
Tlf. 481 07 278
jhe@avantor.no

Adresse

Gjerdrums vei 4, 0484 Oslo

Areal

1522 kvm

Type lokale

Kontor

Kart
2020-02-06T14:59:17+01:00