Gullhaug Torg 5

GT5_ext01 v04_web
GT5_EXT02_200625_hvite plater
GT5_EXT03_200625_hvite plater
GT_I101_resepsjon_trapp-2_Rev-F_web
GT_I102_oversikt_Rev-F_web
GT_I103_kaffe_Rev-F_web
GT_I105_kontor_Rev-F_web
GT_I104_kontor_Rev-F_web

Sentralt i Nydalen bygges det nå et grønt og fremtidsrettet kontorbygg på 13 400 m² over 6 etasjer.
Du kan følge med på byggeprosessen via webkamera her.

GT5 blir et lyst og transparent bygg med utstrakt bruk av glass i fasade.  Kontorarealene ligger vendt mot fasaden, noe som sikrer godt lys fra alle retninger. Det er god takhøyde og store vindusfelt som gir lyse og innbydende arbeidsplasser. Kontorene blir effektive med en meget høy grad av fleksibilitet og funksjonalitet. Planløsningen gir mulighet for maksimal fleksibel oppdeling i ulike leiearealer som betyr at det er lett å skalere dersom leietakers arealbehov skulle endre seg.

Bygget vil få et høyt servicenivå slik at brukerne av bygget skal få en mest mulig sømløs hverdag. GT5 får en stemningsfull og delikat personalrestaurant, samt innbydende cafè. For syklister og mosjonister finner du flotte garderobefasiliteter og sykkelen parkeres trygt i egen sykkelparkering.

Hele 1. etasje er tenkt som en piazza. Et klimatisert landskapsrom som følger topografien i et terrassert gulv av terrazzo. Resepsjon, møteromssenter, kaffebar, personalrestaurant og uformelle møte- og arbeidssteder på ulike nivåer i et lekkert amfi. Ja, det er som om bygget ønsker deg velkommen. Og det gjør det.

Miljøambisjoner for GT5:

  • BREEAM NOR Excellent
  • Energiklasse grønn A
  • Forsyning av varme og kjøling fra «Nydalen energi»
  • 50% klimagassreduksjon sammenliknet med referansebygg
  • 50% ombrukte eller ombrukbare materialer
  • Maks 25 kg avfall/m² i byggeperioden
  • Garderober med dusjer, tørkerom og garderobeskap
  • Parkeringsplasser for sykkel med mulighet for sykkelvask og –service
  • Blågrønt tak og lokal overvannshåndtering

Avantor har tegnet leiekontrakt med Crayon som tar 80 prosent av bygget. De flytter inn neste sommer.
Det norske selskapet Crayon har mer enn 50 filialer i 35 land, og består av mer enn 2000 ansatte. Selskapet har vært i Nydalen i lang tid og kjenner området godt, men det er første gang de leier av Avantor. I prosessen med å finne nye lokaler, gjennomførte Crayon en spørreundersøkelse blant de ansatte og så på sentrum som et alternativ, men valget ble Nydalen. Her er de kjent, liker seg godt og nå gleder de seg til nye lokaler.

Planlagt ferdigstillelse: Sommer 2022

Ta kontakt med Janne Herstad på tlf 481 07 278 dersom du kunne tenke deg kontorer i dette bygget. 

Kontakt:
Geir Vaagan
Prosjektleder
930 90 964
gv@avantor.no  

2021-05-28T13:24:29+02:00