Egmont referanse2018-10-16T13:28:08+02:00

Egmont – Valgte Nydalen igjen

Egmont i Nydalen

Vi ønsket oss et signalbygg som virkelig kunne bidra til å profilere Egmont, et bygg som folk la merke til og snakket om. Det forteller Liv Eli Brynhildsvoll, prosjektdirektør i Egmont Hjemmet Mortensen.

De nye kontorene samler Egmont-selskaper som tidligere satt på ulike plasser i ett lokale. –Hjemmet Mortensen har vært her i Nydalen siden 1996, så for mange av oss var nok dette det naturlige alternativet, fortsetter Brynhildsvoll.

– Det var i utgangspunktet ikke gitt at vi skulle være her i Nydalen, så vi gjorde et ganske bredt søk innenfor Ring 3. Flere alternativer fremsto som interessante, men vi landet altså her. Nydalen har blitt et veldig fint sted å jobbe, særlig for vår bransje. Hele bydelen bærer preg av at Avantor har hatt én plan der utearealer, butikker og servicetilbud henger sammen med næringsbygg og boliger. De har hentet elven tilbake og skapt gode turområder, noe som betyr mye for oss som jobber her.

Arkitektene bak det unike Egmont-bygget er MAD arkitekter. MAD vant i 2007 en konkurranse om å planlegge en omforming av hele Spikerverkstomta. Her skal det bygges kontorer og boliger i tre trinn. Boligene legges på vestsiden av tomten der det også etableres en ny park. Mot gaten legges nærings­ byggene.

Her kan du se film om hva Egmont og deres rådgiver Malling & Co synes om lokalene i Nydalen og prosessen med Avantor