Filmer2018-10-16T13:28:09+02:00

Filmer fra Nydalen

Velkommen til Avantors nettkino!
Her kan du se et utvalg filmer som forteller om ulike sider av vår satsing i Nydalen.

I denne filmen får du både overblikk over – og innblikk i Nydalen. Frode Stang tar deg med på en rundtur der du får møte bl.a Torger Reve fra BI og Ellen Horn fra Riksteateret – noen av de mange virksomhetene som stortrives i Nydalen.

I Avantor har satsingen på miljø vært sentral helt siden utbyggingen av Nydalen startet tidlig på 90-tallet. For å kunne omskape et tidligere industriområde til en grønn og moderne bydel, ble miljøstrategi satt øverst på agendaen. Akerselva og nærheten til Maridalen er noe av det som gjør Nydalen til et helt unikt område i Oslo. Her blir du bedre kjent med disse kvalitetene.

Se hvordan Nydalen består av en unik blanding ny og gammel arkitektur, der Avantor har bygget og utviklet kontorer med over 6000 arbeidsplasser.

Avantor har siden 1992 utviklet mer enn 550.000 kvadratmeter eiendom i Nydalen. Her får du et innblikk i bredden av disse prosjektene, som både består av kontoreiendom og boliger.

I denne filmen ser du hvor enkelt det er å komme til og fra Nydalen, enten du velger buss, tog, t-bane – eller egen bil.

I denne filmen kan du se hvor enkelt det er å komme seg til Nydalen. Og du får et innblikk i den omfattende utbyggingen av Spikerverkstomta, et av de mest spennende prosjektene i Avantors regi.

Avantor har utviklet de nye kontorene til Egmont i Nydalen. Hør hva leietakerne og deres rådgiver Malling & Co synes om Avantors innsats.

Morsom tegnefilm hvor Avantor avliver mytene om at Nydalen er langt unna, vanskelig å komme seg til og at det ikke finnes noe der. Det skjer masse i Nydalen fremover, og du kommer deg fra sentrum til Nydalen på kun 11 minutter – med en t-bane som går “hele tiden”.

Velkommen til NY28, Avantors flotte kontorbygg med et servicetilbud i særklasse. Bli med en tur på innsiden og se hvor flott det har blitt etter rehabiliteringen.