Forvaltningstjenester2018-10-16T13:28:10+02:00

Våre forvaltningstjenester

Avantor forvaltningstjenester

Daglig drift og vedlikehold
Avantor har en stor stab med egne driftsoperatører som tar seg av vedlikehold og oppgraderinger. Hver eiendom har dedikert driftspersonell som kjenner eiendommen meget godt. Vi har solid kompetanse innenfor sentrale fagområder som energieffektivisering, brannsikkerhet og teknisk styring.

Prosjektledelse og ombygging
Med egne erfarne prosjektledere og et nettverk av dyktige håndtverkere kan vi ta totalansvar for alle endringer og ombyggingsprosjekter.

Vaktmestertjenester
Vår serviceavdeling bistår leietakerne med ulike vaktmestertjenester, som skifte av lysrør, henting av søppel, rydding, oppheng av bilder etc. Servicetjenestene kan faktureres på timebasis eller etter et fast månedlig forbruk.

Kundesenter
Avantor har eget kundesenter med døgnåpen alarmtelefon. Alle henvendelser logges i ordresystem, hvor kunde kan følge sin sak under behandlingen og frem til den kvitteres ut.

Forretningsførsel
Avantor er forretningsfører for en rekke kunder, med håndtering av bl.a regnskap, fakturering, ligningspapirer og styreprotokoller.

Markedsføring og utleie
Vår salg- og markedsavdeling jobber med alle forhold rundt utleie, fra annonsering og prospektutarbeidelse til inngåelse av kontrakt. Avantor har meglerbevilling og markedsføringskompetanse inhouse.

Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål rundt våre forvaltningstjenester.

Roy Frivoll - direktør forvaltningstjenester

Kontaktperson
Roy Frivoll
Tlf. 930 90 980
raf@avantor.no