Nydalen2020-06-24T13:47:18+02:00

Nydalen utvikles videre

Sommerbilde Nydalen

Avantor har utviklet det gamle industriområdet i Nydalen til et levende og fremtidsrettet bydelssentrum. Her er det bare få minutter med T-bane til Oslo sentrum, samtidig som området har landlige kvaliteter som gjør det til et attraktivt sted å bo og jobbe: Skog og mark i umiddelbar nærhet, og bademuligheter langs Akerselva.

Det er lagt store ressurser i de miljømessige sidene ved utbyggingen av Nydalen. Avantor har bygget en energisentral som leverer vannbåren jordvarme til både kjøling og oppvarming av bygningene. Samtidig er biltrafikken i Nydalen sentrum begrenset til en minimum, og både Akerselva og de mange grønne lungene bidrar til et frodig naturmiljø.

Planene for videreutviklingen av Nydalen er omfattende. Her er det fremdeles god plass til nye kontorlokaler og boliger, og Avantor har engasjert arkitekter, byplanleggere og samfunnsgeografer for å utrede mulighetene. Særlig vil handel, café- og restaurantvirksomheten utvikles videre, slik at tilbudet etter arbeidstid blir større og mer variert. Man ønsker i større grad utadrettet virksomhet på gateplan for å skape økt aktivitet.

Nydalen har sin egen webportal, nydalen.no. Klikk deg inn for å få en komplett oversikt over ulike fasiliteter, arrangementer og aktiviteter, kart, kollektivtilbud med mer.

Nydalen skal vokse og bli større

Vår virksomhet dreier seg ikke først og fremst om bygninger og eiendom, men om menneskene som skal jobbe og bo der. Det er derfor viktig for oss å gjøre hverdagen til våre kunder enklere.
Les mer

Kommunikasjon og infrastruktur

God kommunikasjon er en avgjørende faktor for vellykket bydelsutvikling.
Les mer