Velkommen til Grønn bydelsdag i Nydalen2019-09-12T14:30:22+00:00

Velkommen til Grønn bydelsdag i Nydalen
Lørdag 14. september 2019

I samarbeid med Handelshøyskolen BI og Bydel Nordre Aker er vi i Avantor stolte av å kunne invitere til Grønn bydelsdag i Nydalen lørdag 14. september. Velkommen til en dag hvor miljø og bærekraft blir satt på agendaen gjennom lek og aktiviteter for hele familien.

Dagen vil bli delt inn i tre deler. På og rundt Gullhaug torg arrangeres det familiedag med aktiviteter og underholdning fra kl. 12:00. I Nydalsveien 28 åpner Avantor dørene og ber inn til åpent hus med fokus på byutvikling. Som avslutning på dagen arrangerer Handelshøyskolen BI og Avantor gratiskonsert med Emir og Kakkmaddafakka fra kl. 20:00. Vi gleder oss!

I løpet av bydelsdagen tester vi ut en ny måte å kommunisere med innbyggerne på. Dette er gjennom appen Nyby, en app som skal gjøre det enklere å samarbeide. Test ut appen, og finn samtidig ut alt du trenger av informasjon og program for dagen. Last ned appen her

Åpent hus hos Avantor
Lørdag 14. september kl. 12:00 – 18:00

Nabo, næringsdrivende, interessert i byutvikling, eller bare nysgjerrig? På Grønn Bydelsdag får du vite mer om hva som er planene for Nydalen i tiden fremover.
Les mer

Familiedag på torget
Lørdag 14. september kl. 12:00 – 16:00

Ta med deg hele familien og nyt Grønn Bydelsdag på et helt bilfritt Gullhaug torg. Nydalsveien stenges for all trafikk, og serveringsstedene i Nydalen flytter ut på plassen.
Les mer

Gratis konsert
Lørdag 14. september kl. 19:00 – 23:00

Grønn Bydelsdag i Nydalen 14. september avsluttes med et smell. Midt på Gullhaug Torg arrangerer Avantor og Handelshøyskolen BI utekonsert med Emir og Kakkmaddafakka.
Les mer